Jòdul inaugura la seva renovada exposició central a Taradell

Jòdul inaugura la reforma de la seva exposició central de 1.500 m2 a Taradell en una vetllada que va comptar amb més de 400 assistents.

Taradell, juliol 2023. Passat, present i futur es van trobar en un mateix espai per celebrar la inauguració de la nova exposició Jòdul a Taradell. Clients, proveïdors, amics, família i institucions van poder gaudir d’una emocionant tarda a la renovada casa i central de Jòdul, 31 anys després de la seva primera obertura.

“Des de Jòdul, hem volgut donar un pas més i consolidar el nostre posicionament com a referent en el sector. La reforma del showroom, el centre neuràlgic de l’empresa, ens permetrà seguir fent front a nous reptes." — explica Aman Cabanas, portaveu de Jòdul

Amb la renovació de l’exposició central, Jòdul assoleix un nou nivell d’excel·lència i demostra el seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels seus clients. Aquest nou espai no només és una plataforma per exhibir les principals firmes nacionals i internacionals, sinó que també actua com a plataforma per a la creativitat i la innovació. És un lloc on les idees prenen forma i on els somnis es converteixen en realitat.

 

El nou showroom, dissenyat per Martí Nualart (Estudi Nualart) i l’equip de Jòdul, compta també amb onze ambients ideats per interioristes osonencs. El resultat és un espai inspirador on trobar les últimes tendències.

Oriol Alcoba, director general d’Indústria, Anna Erra, presidenta del Parlament, i Mercè Cabanas, alcaldessa de Taradell, es fotografien amb les tres generacions de l'empresa. Fotografia: Judith Casas

La presidenta del Parlament, Anna Erra, conversa amb el fundador i gerent de Jòdul, Josep Cabanas. Fotografia: Judith Casas

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, la Sra. Anna Erra, el director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, l’OriolAlcoba, i l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, que van dedicar unes paraules acompanyats de l’equip directiu de Jòdul.

 

Durant els parlaments, es va destacar el recorregut familiar de Jòdul, iniciat amb l’empresa «Aman» fundada per Aman Barfull i Ramona Vila el 1962, i la capacitat de l’empresa de reinventar-se i innovar, intentant sempre ser sostenible.

 

Al finalitzar, els assistents van poder gaudir d’un cocktail a l’exterior amenitzat per l’acompanyament musical del Pep Poblet.

Des de Jòdul, volem expressar el nostre agraïment a tot l’equip d’organització i col·laboradors que han treballat àrduament per fer d’aquesta inauguració una realitat. 

Disseny exposició: Estudi Nualart

Obra: Colomer-Rifà

Il·luminació: Tutusaus Il·luminació

 

Càtering: L’Empordà

Música: Pep Poblet

 

Fotografia: Judith Casas

 

I, per descomptat, tot l’equip de Jòdul.

 

Descobreix el vídeo resum aquí