Ex.t: el bany com a espai modular

Modularitat, versatilitat i funcionalitat són les bases d’un nou concepte que proposa una idea de bany com a espai capaç de transformar-se contínuament, satisfent les necessitats de la vida contemporània.

L’estudi d’arquitectura italià Marcante Testa ha desenvolupat per Ex.t una col·lecció estèticament exuberant i amb una forta impremta arquitectònica. Amb Frieze, presenten un projecte de bany articulat a través de diferents nivells de signes, materials i colors on el lavabo es converteix en l’element central de la escena.⁠

 

 

Inspirada per la sèrie Entablatures de l’artista Roy Lichtenstein, un conjunt de pintures formades per capes horitzontals que l’americà va crear inspirant-se en les façanes arquitectòniques de Nova York, es planteja una dimensió espacial definida per una banda central que involucra la resta d’accessoris de bany: com ara miralls, prestatges i tovallolers.⁠

 

Tres models de lavabo disponibles en diferents materials, textures i colors vibrants i neutres: blanc, rosa pols, lila i blau.

 

Els lavabos Frieze One High i Frieze One Low tenen una forma similar, amb un panell petit o gran i es poden configurar com a independents o sobre taulell en el seu armari corresponent.

Amb una textura frontal ranurada, el lavabo Frieze Two lined està disponible en marbre Calacatta i Livingtec en diferents colors: blanc, rosa pols, lila i blau. Es pot configurar com a independent o sobre taulell en un armari lacat o de fusta de Noguera.