Work & Author x Astet Studio: Inside Leña Marbella

Astet Studio ens endinsa en el projecte LEÑA Marbella, guardonat “Millor disseny de restaurant del món” pels Restaurant & Bar Design Awards 2021.

El dijous 18 de novembre Jòdul Lab es va tornar a convertir en un espai de conversa. Amb Work & Author, Jòdul va presentar un nou format d’afterwork que pretén descobrir projectes inspiradors de la mà dels seus ideòlegs.

Leña Marbella

Oscar Engroba i Ala Zureikat

Per la primera edició d’aquest nou cicle, Oscar Engroba i Ala Zureikat, CO-fundadors d’Astet Studio ens van endinsar en el procés de conceptualització i creació de LEÑA Marbella, reconegut com a “Restaurant més bonic del món” pels Restaurant & Bar Design Awards 2021.

Formes orgàniques i textures vives defineixen un interiorisme que remet a la proposta gastronòmica prima de l’espai: la brasa.

El nou espai culinari dissenyat per al grup Dani Garcia recull l’essència de la primitivitat, del foc i de materials primitius com la pedra i la fusta.

Astet és un estudi multidisciplinari amb seu a Barcelona que destaca per la seva creació d’espais sensorials, a la vegada que sofisticats. En paraules seves, l’objectiu dels seus dissenys es basen en una cerca constant de “l’equilibri entre l’orgànic i el tècnic, la simplicitat i la riquesa, la forma i l’ús.

Oscar Engroba a Jòdul Lab

Work & Author x Astet Studio a Jòdul Lab