Mutina presenta: Mattonelle Margherita by Nathalie du Pasquier

Nathalie du Pasquier és la nova aposta de Mutina per a desenvolupar la seva darrera col·lecció: Mattonelle Margherita.

Mutina i Nathalie du Pasquier han treballat conjuntament per a desenvolupar un projecte complex basat en les formes i el color; una expressió de diferents mitjans estètics i formals que configuren un concepte dual: d’una banda, un estil senzill i minimalista i, de l’altra, un enfocament valent i creatiu.

“Mattonelle Margherita està pensada per a tothom. Mattonelle Margherita requereix creativitat. Mattonelle Margherita està pensada per als sense por.” – Nathalie du Pasquier

Un nom popular per una col·lecció pensada “per a tothom”

Tal com la mateixa artista, Nathalie du Pasquier, expressa: Mattonelle Margherita no és una col·lecció de disseny, sinó que més ben aviat recorda a un estil popular i tradicional. Es tracta de decoracions simples que poden derivar a una infinitat de combinacions d’estils molt diferents: arriscades, sofisticades però també increïblement senzilles. Un llenguatge expressiu minimal que aconsegueix desenvolupar teixits complexos si no tens por d’aventurar-te.

 

Aquestes rajoles són fantàstiques combinades amb una cuina de gas de color blanc brillant o l’armari de la teva tieta, però també amb una vitroceràmica d’inducció o armaris amb control remot”.

Amb diferents graus de sofisticació, Margherita ofereix excel·lents oportunitats per a cada projecte. Els gràfics es poden combinar entre si, donant pas a la creació d’infinits dissenys diferents adequats per enrajolar superfícies senceres, tant de terres com de parets, o per a detalls decoratius en qualsevol llar, com ara efectes de revestiment de fusta, faldons i marcs de portes.

 

Les peces recorden a la ceràmica antiga i poden ser aplicades en espais de manera tradicional, però també són extremadament contemporànies i funcionen perfectament en espais moderns. Les rajoles de gres porcellànic aprofundeixen una investigació sobre els esmalts que generen acabats brillants i vibrants a la superfície d’efecte setinat.

L’univers de Mattonelle Margherita es compon de 41 patrons diferents dissenyats a mà: 27 gràfics i 6 elements simples amb una mida de 20,5×20,5 cm i 6 patterns i 2 elements simples en 10.1×20.5 cm. Les dues mides són modulars, amb una junta de 2 mm.