Jòdul Taradell

És el centre neuràlgic de Jòdul, el cor de la marca. Inclou magatzem, ferreteria i un gran showroom de 1.500 m2 a les darreres tendències en paviments, revestiments i productes per a banys i cuines.

Atmosferes

 

Onze ambients de bany que permeten exposar els materials en atmosferes inspiradores i on clients particulars i professionals podran descobrir els productes aplicats en entorns reals. Cada espai està dissenyat per transmetre un estil diferent i permetre una experiència immersiva en la tria de materials.

Cuina

 

L’espai Jòdul Cuina incorpora una àmplia exposició de la marca Dica, un dels principals fabricants nacionals de cuines de disseny contemporani. A més a més dels dos ambients de cuina principals, el showroom compta amb un loft que reuneix espai de cuina, saló, i suite amb dutxa i banyera. En aquest ambient, la casa s’estudia com un espai integral, on cada estança té el seu mobiliari específic però que alhora reflecteix coherència.

Magatzem

 

10.000 m² de magatzem des d’on preparem, gestionem i enviem totes les comandes. L’espai també compta amb una botiga de materials d’obra vista i ferreteria.

Materials que inspiren