Oferim assessorament a l'hora de seleccionar materials per aconseguir edificacions sostenibles.

Inspirem espais connectats amb la natura

Tenim les eines per donar servei a projectes amb requeriments específics de sostenibilitat, oferint materials de qualitat reconeguts per certificacions mediambientals. El nostre objectiu és treballar amb empreses compromeses amb la innovació i l’optimització de productes per generar edificacions sostenibles.

El nostre compromís a l’hora de seleccionar materials es basa en un model Cradle to Cradle, pel qual aquests puguin tenir una segona vida imitant el cicle de la natura. Productes segurs, circulars i fets de manera responsable per fabricants que segueixen processos sostenibles i respecten al màxim les propietats de la matèria en estat pur. Materials que creen entorns conscients amb el planeta i amb les persones.

Jòdul ha realitzat una instal·lació fotovoltaica de 38,25 kWp, acollint-se al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU

 

L’ajut rebut per la Unió Europea ha estat de 7.780,50 €.

 

Aquesta instal·lació implica un estalvi energètic de 50.941,21 kWh anuals, així com una reducció de 13 tones de CO2 a l’any.

Materials que inspiren