Egean

Minimal

Recerca d’allò que és essencial, càlid i estèticament equilibrat.

Simplificar i prescindir d’ornaments superflus per obtenir ambients que transmeten emocions en l’absència conscient de context.

Materials càlids, de tacte agradable i volums amb presència. Fusta, ceràmica, parquets clars i ciments polits habiten espais diàfans.

JÒDUL ATMOSPHERES | NUANSA

Emmarcat per una superfície de gres porcellànic imitació al marbre, un moble de lavabo de línies netes en acabat fusta i griferies de coure ofereixen un ambient càlid i confortable que convida a una sensació de pau i relaxació.

Inspira't pels materials d'aquesta atmosfera

JÒDUL ATMOSPHERES | OASIS

Un oasis de tranquilitat, on cada element de bany ha estat pensat per crear un ambient harmoniós i equilibrat. La paleta de colors neutres i tons suaus ofereixen una sensació de serenitat instantània, mentre que els volums del revestiment de l’arc, juntament amb un terra d’estil terrazzo negre, aporten dinamisme i moviment.

Inspira't pels materials d'aquesta atmosfera

JÒDUL ATMOSPHERES | ZENIT

La presència de materials naturals com la fusta o la pedra ajuden a crear una sensació de connexió amb la natura. La combinació d’aquests dos elements tan versàtils crea un entorn de bellesa i serenitat on refugiar-nos del caos exterior.

Inspira't pels materials d'aquesta atmosfera

JÒDUL ATMOSPHERES | D'ORÍGENS

Materials tradicionals i el seu origen es mantenen i retornen adaptant-se en noves solucions. Un revestiment de gres porcellànic imitació fusta i un paviment en forma de mosaic que combinen elements naturals tradicionals i innovació.

Inspira't pels materials d'aquesta atmosfera

JÒDUL ATMOSPHERES | SENSI

Bellesa en la simplicitat. Un disseny minimalista, amb línies netes i elegants, permet a la ment descansar i trobar inspiració en la puresa de les formes i la funcionalitat sense complicacions

Inspira't pels materials d'aquesta atmosfera