Mutina: ceràmica italiana atrevida i trencadora

Mutina assumeix una gran varietat d'estímuls visuals del món actual amb sensibilitat per la forma i el desig d'innovar.

Del repte d’experimentar infinitat de textures i colors, des de matisos delicats i neutres fins als més atrevits i vibrants, neixen col·laboracions amb nombrosos artistes que conformen col·leccions de ceràmica amb personalitats úniques.

 

Mutina és un fabricant líder en ceràmica decorativa i exclusiva i un dels referents en la decoració d’interiors actual. Les seves col·leccions, creades amb materials d’altíssima qualitat, estan ideades pels millors dissenyadors del món: Patricia Urquiola, Raw Edges, Nathalie Du Pasquier, Ronan & Erwan Bouroullec o Konstantin Grcic, entre d’altres.

Mutina deriva de la necessitat natural d'instar els millors dissenyadors a portar les seves idees, per primera vegada, al món dels materials ceràmics.

Nathalie Du Pasquier for Mutina

Ronan & Erwan Bouroullec for Mutina

Sensibilitat i recerca

Mutina neix amb l’objectiu de desafiar les regles de la ceràmica en termes no només d’escala, textura i composició, sinó de creativitat i experimentació.

 

A Jòdul comptem amb les últimes novetats de la firma, que destaquen sobretot pel seu disseny atrevit i trencador que barreja les tècniques artesanals i industrials amb la tecnologia més avançada