Effegibi: saunes, banys turcs i hammams a la llar

Les noves solucions en productes de benestar donen pas a una nova generació de spas a la llar.

A Jòdul proveïm línies de producte wellness exclusives que s’adapten a qualsevol ambient, ja sigui el bany, el menjador o una habitació dedicada específicament a aquestes pràctiques. Les noves solucions personalitzades converteixen aquests productes en nous complements del mobiliari.

 

La sèrie Yoku SH de Effe uneix sauna, bany turc i dutxa en una spa que vol restituir l’experiència original d’aquests antics hàbits. La inspiració de l’origen del seu nom fa referència a una branca particular de la medicina japonesa fundada sobre els efectes benèfics d’el contacte amb les plantes i amb l’atmosfera dels boscos.

 

L’element diferencial d’aquest sistema està representat per les grans parets de vidre, allunyades del frontal en vidre fumat bronze, i pels elements arquitectònics verticals de fusta natural que suggereixen la immersió en un bosc d’arbres. El resultat és una elegant sensació d’intimitat durant el bany de calor.

Banys turcs i saunes han estat lligats històricament al luxe. Actualment, però, cada vegada és més factible disposar d’un spa a casa gràcies a la facilitat d’instal·lació i el cost reduït.