Triennale: el disseny i la modularitat evolucinen

Marazzi evoluciona la seva emblemàtica rajola Triennale amb múltiples nous acabats.

L’emblemàtica rajola Triennaledissenyada per Gio Ponti per Marazzi a la Triennal de Milà de 1960, es va posicionar com un clàssic del disseny al presentar un model de rajola que trencava amb el dogma quadrat o rectangular; va oferir una superfície en forma de la tradicional peça de puzzle. Seixanta any més tard, la col·lecció és reinterpretada amb múltiples nous acabats i es disposa com  un cant a la modularitat.

 

La rajola de perfils sinuosos, amb acabats mats o brillant i de diversos colors, és una proposta de disseny versàtil que ofereix l’opció de desenvolupar teixits senzills o complexos. Combinable en iguals o diversos colors i amb la possibilitat de ser ubicada en sentit horitzontal o vertical, la sèrie dóna pas a una infinitat de llenguatges expressius basats en l’harmonia dels contraris: ple/buit, positiu/negatiu, recte/corb, horitzontal/vertical.

De caràcter lúdic i disseny versàtil, Triennale es pot adaptar a qualsevol superfície, donant pas a estructures lliures amb llenguatges infinits entrellaçats per l’usuari

Triennale es pot crear sota demanda a qualsevol col·lecció i format de Marazzi. Disponible en dues mides (10 × 15,5 i 30 × 46,5 cm) per a les dues tecnologies de fabricació, gres porcellànic i monococció, tant per paviment com per a revestiment. Així, el patró gràfic de les quatre corbes es pot fundar, per exemple, amb l’expressivitat de les resines, les pedres i els marbres que ofereix la col·lecció.