Gres porcellànic efecte fusta: estètica natural i durabilitat

El gres porcellànic efecte reprodueix el look natural del material orgànic i, alhora, ofereix totes les avantatges de resistència i durabilitat de les superfícies ceràmiques.

El gres porcellànic efecte fusta és un nou pas en el camp de la innovació tecnològica i el disseny de paviments i revestiments. Una tècnica innovadora que, gràcies als avenços tecnològics, aconsegueix reproduir fidelment les qualitats de la fusta; els seus colors, vetes i imperfeccions i aporta la calidesa i benestar propis del material original.

 

Tot això, però, amb els beneficis del porcellànic. El resultat desemboca en una estètica que no només resulta agradable a la vista sinó que també compta amb la resistència, durabilitat i funcionalitat que garanteix la tecnologia amb la que s’ha fabricat el material. Una característica que, a més a més, permet que sigui una proposta segura tant per a parets com a sòls i per a espais tant interiors com exteriors.

 

 

Essència natural

L’èxit d’aquest tipus de superfícies resideix en gran part en la seva versatilitat. Les gammes de colors varien tant com les pròpies de la fusta natural i, l’ampli ventall de solucions i acabats que ofereix, la converteix en una opció ideal per a qualsevol classe d’espais o estils.

Marazzi disposa d’una àmplia gamma de gres porcellànic efecte fusta que t’ajudarà a vestir els teus espais i projectes d’un ambient natural i acollidor, però sense oblidar la durabilitat i funcionalitat. Des de superfícies que reprodueixen a la perfecció un acabat com el del tradicional parquet de roure o noguera natural, a la imitació de fustes més rústiques; trobem pràcticament tantes opcions i acabats com fusta natural.