Prism d’Atlas Concorde: un concepte de llum i color

L’efecte de la llum a través d’un prisma, aquesta és la inspiració per la nova col·lecció de ceràmica Prism d’Atlas Concorde.

L’estudi Lissoni & Partners, liderat pel color consultant d’excel·lència Piero Lissoni,  ha desenvolupat per a Atlas Concorde una paleta de 13 tons inèdits que transfiguren l’espai amb un joc d’escales de color i profunditats. En paraules de Lissoni: la col·lecció reviu el procés pensant en l’efecte de la llum a través d’un prisma.

«Aquests colors són els que imaginem podrien ser el resultat d’una llum prismàtica que es converteix en arc iris. Posteriorment intervenim en aquesta fracció de la llum per a portar-la a les superfícies, una fragmentació cromàtica modificada per a convertir-la en colors domèstics o arquitectònics.» – Piero Lissoni

Prism combina la bellesa de la resina amb el rendiment del gres porcellànic. L’explosió de color que ofereix la paleta porta en si totes els avantatges funcionals del gres, així com la resistència al temps, el pes i les taques i la facilitat de neteja, col·locació i manteniment.

 

L’extensa gamma de formats i combinacions defineix el caràcter de cada color amb una textura suau, línies sinuoses i un traç autèntic que permet desenvolupar projectes d’interiorisme amb una potent personalitat. Matisos de tons freds conviuen i es complementen amb tonalitats més càlides que evoquen una sensació de calidesa i confort. Els colors estan dissenyats per a combinar-se en gradació o mesclats amb accents de caràcter com les tonalitats de vi o teula.

La sèrie recrea l’efecte tridimensional de l’elaboració manual amb espàtula gràcies a un disseny gràfic harmoniós que reprodueix l’heterogeneïtat cromàtica del material. 

Acabat Caramel col·lecció Prism

Acabat Grape col·lecció Prism

La disponibilitat de la col·lecció en gran format, 120×278 cm, la modularitat dels formats entre revestiment i superfície, així com l’acabat Silk – vellutat al tacte i lleugerament reflectant a la vista – ofereixen altres eines de disseny per donar forma als espais de manera que expressin exactament el gust i la identitat dels que hi conviuen.