Puro: una nova generació de gres antibacterià

Les exigències de salubritat actuals requereixen noves solucions i tècniques que garanteixin entorns més segurs pel que fa a higiene i neteja. Tant és així, que està naixent una nova generació de productes antibacterians que volen assegurar un disseny i habitatge d’espais més sans.

En aquesta línia, Marazzi, líder internacional en el disseny i producció de ceràmica, ha presentat Puro, la nova tecnologia antibacteriana per a superfícies ceràmiques creada per a eliminar fins al 99,9 % de bacteris i d’altres microorganismes nocius. 

 

Es tracta d’un tractament irreversible que incorpora ions de plata – additius inhibidors de la ploriferació mocrobiana – durant la producció del material just abans de la cocció a 1200 ºC. Mitjançant aquest procés s’aconsegueix  generar una acció antibacteriana que roman activa durant tot el cicle de vida del producte. Aquesta protecció no necessita cap activació mitjançant agents externs i pot ser utilitzada com a paviment i revestiment en entorns d’alt trànsit que requereixin una màxima higiene.

 

El disseny és totalment compatible amb aquests entorns i, de fet, així ho demostren amb Carácter, la primera col·lecció en incorporar la nova tecnologia Puro Marazzi Antibacterial. Disponible en una àmplia selecció d’acabats i formats d’imitació a la pedra, la sèrie de gres porcellànic i ceràmica ha estat ideada pensant en la versatilitat dels espais. A més a més, la patent StepWise™ garanteix superfícies suaus, antilliscants i fàcils de netejar en un procés de producció que utilitza un 40% de materials reciclats.

Carácter és ideal per a paviments i revestiments interiors i exteriors. La seva personalitat, d’una banda sòbria i minimalista en els tons Blanc, Arena i Greige, i de fort caràcter en les altres variants cromàtiques que fluctuen del gris al marró, destaca per la inclusió de còdols de diferents formes, mides i colors. El resultat és una matèria suau al tacte i reforçada per l’avançada solució antilliscant.

Descobreix més sobre les col·leccions de gres porcellànic aquí.