Duravit presenta la novetat mundial C-Shaped

Amb l’ampliació de la sèrie Happy D.2 Plus dissenyada per l’estudi Dieter Sieger, Duravit ha revelat la nova tecnologia c-shaped, una evolució de c-bonded que garanteix una disposició totalment paral·lela entre el lavabo ceràmic i el moble.

La novetat ofereix encara més opcions individualitzades per a la zona del lavabo, sense superopsicions o buits, amb una junta precisa de 4mm.

Fabricat completament amb DuraCeram® amb un tractament especial, c-shaped presenta tots els avantatges d’un esmalt ceràmic, com ara la facilitat de neteja i la robustesa, mentre que, alhora, ofereix opcions de disseny totalment noves. La tecnologia otorga a la ceràmica una forma pràcticament invisible que es mimetitza amb el moble del bany corresponent.

 

C-shaped està disponible amb vora exterior ceràmica blanc brillant, en combinació amb un moble baix de lavabo o una consola metàl·lica negre mat amb tovalloler integrat. C-bonded està disponible amb la nova vora exterior arrodonida en el mateix color del moble baix o ajustat a la consola metàl·lica negre mat.

Un aspecte visual perfectament integrat.

Les consoles metàl·liques de peu, ajustables en altura i tovalloler integrat, poden entregar-se opcionalment amb un estand opcional i un calaix incorporat. Els mobles suspesos amb dos calaixos proporcionen espai d’emmagatzematge addicional. Disponibles en un total d’onze acabats, pot acollir-se entre la fusta de luxe o les superfícies mat en clar o obscur. La variant de grafit extramat també incorpora un revestiment antiempremta.

 

Les noves variants de lavabo poden combinar-se de manera òptima amb tots els elements de les sèries de disseny Happy D.2 y Happy D.2 Plus per a crear un bany complet. Perfectament adaptat a la consola metàl·lica negre i acabats obscurs de mobles, Happy D.2 Plus presenta un concepte cromàtic uniforme, amb inodors i bidets en antracita i banyeres amb faldó d’una peça de grafit extramat