Més cuina que mai a Jòdul

Jòdul presenta els nous ambients de cuina a les exposicions de Taradell i Barcelona

Jòdul Cuina és el lloc on prenen vida les darreres novetats del món de les cuines contemporànies. Amb tres nous ambients a la recent inaugurada exposició de Jòdul Taradell, i un renovat espai de cuina al showroom Jòdul Lab, Jòdul proporciona una oportunitat única per explorar de manera fàcil i intuïtiva totes les prestacions que ofereix la marca líder en cuines i mobiliari per al llar, Dica.

En el nostre compromís per oferir el millor, hem dissenyat nous ambients de cuina per mostrar millor totes les possibilitats i acabats del mobiliari Dica de manera natural i equilibrada.

Cada racó ha estat curosament pensat per crear un entorn on el disseny es fusiona harmoniosament amb la comoditat. Per això, a més a més de les tres cuines destacades a les exposicions, s’ha creat un loft que fusiona cuina, sala d’estar i suite amb dutxa i banyera.

 

En aquest ambient, dissenyat també amb mobiliari Dica, la casa es concep com un espai integral, on cada habitació té el seu mobiliari específic, però alhora es reflecteix una coherència que connecta tots els elements. Una àmplia gamma de productes aconsegueix una continuïtat formal gràcies a elements singulars en alumini, presents en potes, vitrines i tiradors que, combinats amb fustes i porcellànics, transmeten calidesa i una sensació de benestar.

Fotografia: Judith Casas

L'equip de Jòdul Cuina ofereix un assessorament personalitzat a totes les fases del projecte. Des de la concepció i disseny fins al muntatge.

El nostre compromís no acaba a l’exposició. L’equip de Jòdul Cuina és aquí per assessorar-te i dissenyar el projecte complet de la teva cuina, des de la concepció de l’espai fins el muntatge, gestionant fins i tot l’elaboració de taulers a mida. Quan arriba el moment de donar-li vida, l’equip de muntadors s’encarrega de la instal·lació integral, incloent electrodomèstics, tant a llars particulars com a petites promocions.

 

Descobreix, experimenta i deixa’t inspirar als nous espais de Jòdul Cuina!