Jòdul Barcelona: una cuina oberta de grans dimensions

El nou espai de Jòdul Cuina al showroom de Barcelona destaca pel seu disseny avançat i ofereix una visió fascinant de com la cuina pot ser molt més que un simple espai culinari.

Jòdul Barcelona: una cuina oberta de grans dimensions

Localització

Barcelona, Spain

Projecte Cuina

Jòdul Cuina

Fotografia

Alicia García

El nou espai de Jòdul Cuina al showroom de Barcelona destaca pel seu disseny avançat i ofereix una visió fascinant de com la cuina pot ser molt més que un simple espai culinari.

Definida per mobles baixos d'illa amb un acabat de pedra lacada, ofereix una aparença contemporània i pulida.

La perfileria, el sòcol, les goles i altres elements es mostren amb un elegant gris metalitzat.

Definida per mobles baixos d’illa amb un acabat de pedra lacada, ofereix una aparença contemporània i pulida. A la zona de columnes, la calidesa de la fusta de noguera afegeix una dimensió acollidora, equilibrant perfectament l’estil modern amb una nota de tradició.

 

La cuina incorpora dues línies de Dica. La Sèrie D12 amb bancada, que aporta un toc contemporani, i la Sèrie 45 a la zona de treball, que destaca per la seva funcionalitat pràctica. Aquesta elecció demostra la versatilitat que ofereix Dica, donant pas a la barreja de diferents col·leccions per crear un conjunt harmoniós.

Destaca també la zona d’esmorzar amb moble escamotejable; una solució innovadora per a espais que han de ser versàtils.

Vitrina amb LED interior i sensor d'obertura. Estanteria Less amb perfileria gris metalitzat i vidre fumat que afegeix un toc de modernitat i elegància.

Els electrodomèstics integrats defineixen la funcionalitat d’aquest espai culinari. Una nevera, forn, vinoteca, escalfaplats i una placa Bora amb recirculació conformen una paleta completa d’eines per a cuinar amb facilitat i eficàcia.

 

Destaca també la zona d’esmorzar amb moble escamotejable; una solució innovadora per a espais que han de ser versàtils. Amb la seva capacitat de desaparèixer discretament quan no es necessita, aquest moble afegeix una dimensió d’eficiència i ordre al disseny de la cuina. Aquesta característica no només optimitza l’ús de l’espai, sinó que també manté la coherència estètica quan no està en ús.

 

Pel taulell de la cuina s’ha fet servir la col·lecció de gres porcellànic Kendo, una superficie que imita la pedra de les muntanyes alemanes de Jura.

 

 

Inspira’t pels materials d’aquest projecte