Kendo de Living Ceramics: pedra de Jura en ceràmica

Les textures riques i amb acabats d'inspiració natural cobren dia a dia més força als projectes d'interiorisme i arquitectura.

La col·lecció de gres porcellànic Kendo de Living Ceramics s’inspira en una pedra protegida provinent de les muntanyes alemanyes de Jura, concretament dels dipòsits marins, que presenta nombroses marques a la seva superfície. A través de la tecnologia 3D.FIT®, Living Ceramics aconsegueix recrear tot el potencial d’aquestes superfícies amb una extraordinària gràfica. Els colors foscos i les marques de formes orgàniques es representen en una riquesa d’intensitats i mides.

Seguint aquesta filosofia en què la superfície té tanta rellevància com el material en si mateix o la gamma cromàtica escollida, neix 3D·FIT. La tecnologia 3D·FIT® és una tècnica d’injecció gràfica evolucionada innovadora que s’aplica durant el procés de producció del material. Gràcies a aquesta tècnica, s’aconsegueixen textures molt realistes a la superfície, cosa que permet maximitzar la sensació de realisme dels dissenys. El grau més alt de definició que fa cada superfície, molt més real.