Falper: estètica i innovació italiana al mobiliari de bany

Elegant, modern, i dissenyat amb una línia única, Falper és el llegat de la mestria de dissenyadors, creatius, arquitectes i artesans de la tradició italiana.

Fundada per la familia Fallavena a Ozzano dell’Emilia, Falper ha estat referent durant més de mig segle en la fabricació de mobiliari i accessoris per al bany. Bellesa, personalització i innovació són els pilars d’un projecte que treballa amb especial atenció pel detall. Cada peça  captiva l’atenció i és la protagonista de l’espai que l’acull.

“Acquifero”, del llatí, “portador d’aigua”, és una col·lecció d’accessoris de silueta rodona i sinuosa que ha estat concebuda per realitzar a la perfecció les seves funcions de control i conducció d’aigua.

Allunyat de manierismes excessius, Victor Vasilev ha dissenyat per Falper: Acquifero, un disseny essencial i minimalista que atorga identitat a entorns sofisticat

Acquifero by Victor Vasilev

Acquifero by Victor Vasilev

Falper ha desenvolupat una versió que inclou elements per a lavabos (de terra, sobre i paret), dutxa, banyeres (de terra, sobre i paret) i bidets, que ofereixen possibilitats de composició immillorables.

Gràcies a uns minuciosos acabats mecànics i l’acer inoxidable aisi 316L, es tracta d’una proposta que eleva la funció de control i conducció de l’aigua a un autèntic art. La col·lecció està disponible en acabats d’acer inoxidable raspallat, blanc mat i negre mat. Tant els controls hidroprogressius simples com els dobles per a aigua freda i calenta estan disponibles a la part superior i a la paret.

Acquifero també està disponible en una versió amb batedora i sortida d’un sol orifici, per a lavabos superiors, bidets i banyeres. Per a banyeres i dutxes, la col·lecció inclou un capçal de dutxa de mà, que es pot connectar a un únic control hidroprogressiu o a un control doble per a aigua freda i calenta.