Serie D12 de Dica: disseny de cuines exclusiu per a espais funcionals

Acompanyada d’elements amb un elegant disseny tècnic que l’enriqueixen, la Sèrie D12 de Dica està dissenyada per convertir-se en una harmoniosa connexió entre els diferents ambients de la casa.

Elegant i atemporal, està pensada per aportar valor a les llars contemporanis i els projectes d’interiorisme. Detalls com l’exclusiva bancada d’alumini, les lleugeres prestatgeries, les vitrines i el Sistema de Paret Equipada donen pas a peces exclusives per a ambients sofisticats. Un concepte que es defineix per la simplicitat de línies, la qualitat i bellesa de materials, i la precisió de nous sistemes amb solucions tècniques úniques.

Evolució, diferenciació i personalització

Dica evoluciona un concepte de disseny on tots els elements es relacionen amb la mateixa proporció. La sèrie pren com a referència mètrica el gruix de 12 mm per desenvolupar la col·lecció completa.

 

El Sistema de Paret Equipada permet dissenyar amb total llibertat i dóna pas a una infinitat de possibilitats estètiques amb màxima qualitat funcional. Aquesta solució confereix a la paret una practicitat única on poder integrar vitrines, mobles suspesos o unes elegants lleixes de 3 mm de gruix. D’aquesta manera, aporta diferents funcions segons cada estància, mostrant la versatilitat dels espais amb un element imprescindible que ofereix sofisticació a la llar.

 

Els acabats i materials, al seu torn, inspiren diferenciació. Tons perfectament seleccionats i tractats impregnen els espais de cuina d’infinits matisos i tonalitats.