Gres porcellànic imitació marbre: luxe i funcionalitat

Les vetes i tonalitats dels marbres més nobles ara reviuen, més nítides i sostenibles que les de la matèria original.

El valor del marbre com a material sofisticat en l’arquitectura i el disseny d’interiors ha sobreviscut al pas del temps i les tendències. En l’actualitat, aquestes peces úniques han pres força amb l’arribada de la ceràmica i les seves prestacions de resistència i durabilitat.

Mystone Travertino de Marazzi Ceramiche

Les rajoles d'imitació al marbre arriben per oferir espais amb el refinament, calidesa i personalitat del marbre sense renunciar a les prestacions resistència de la ceràmica.

Una tendència a l’alça

El gres porcellànic imitació al marbre és tota una tendència en la decoració d’interiors actuals; no només per a paviments i revestiments de banys o encimeres de cuina, sinó per a totes les estances de la llar.  De fet, és el material perfecte per aconseguir el look refinat del marbre, amb efectes de vetejat i matisos cromàtics únics.

 

Paviments i revestiments de disseny natural

Utilitzar el gres porcellànic imitació al marbre significa incorporar elements naturals a la teva llar. L’era de la reproductibilitat digital de la natura ha desenvolupat en superfícies més nítides i sostenibles que les de la matèria original. Els acabats, subtils i elegants, estructuren superfícies llises i polides que recorden a elements de la terra com els minerals, la pedra o les roques de riu. Tot això, a més a més, amb les prestacions de durabilitat i fàcil manteniment de la ceràmica. Les noves tecnologies han aconseguit desenvolupar superfícies extremadament realistes que alhora compten amb la resistència i durabilitat de l’element porcellànic.

 

 

Sabies que els millors fabricants de gres porcellànic del sector ofereixen reproduccions de diferents varietats de marbre amb acabats impecables? Ara ja pots aconseguir el bany, la cuina o la sala d’estar dels teus somnis.