BORA: la revolució dels sistemes d’extracció per a cuina

Cada habitatge té les seves particularitats i, concretament a l’espai de cuina, sovint es veuen limitades abans de començar amb el projecte de disseny.

BORA neix amb l’objectiu de donar solució a un problema comú: els sistemes d’extracció a l’exterior.

La visió de Willi Bruckbauer, creador i ideòleg de la marca, era el desenvolupament d’un sistema d’extracció efectiu capaç de satisfer igual els més alts requisits quant a funcionalitat i estètica. Després de molt experimentar, va crear un sistema innovador que aspira el vapor de cocció amb una efectivitat més gran impossible fins aquell moment.

 

Projecte de Frederik De Smet, Icoon.be; Fotografia de Yannick Milpas

Projecte de Frederik De Smet, Icoon.be; Fotografia de Yannick Milpas

Mitjançant un mètode de recirculació, els sistemes d’extracció BORA aspiren allà on es genera el vapor i l’olor, a la placa de cocció, abans que arribi a elevar-se. Directament de l’olla, la graella o la paella, genera un flux transversal més potent que la velocitat d’ascens dels vapors de cocció.

D’aquesta manera, l’aire aspirat passa per un filtre de carboni actiu d’alta qualitat (neteja i eliminació de molècules d’olor) i es retornen a l’habitació.

Llibertat en el projecte de cuina per a un disseny d’interiors flexible

BORA representa l’estètica de la cuina moderna. El disseny arquitectònic de les seves plaques convenç amb les noves possibilitats en la planificació de la cuina. La llibertat enfront dels sistemes de campanes extractores tradicionals ens permet cuinar davant la finestra, sota sostres inclinats o en illes de cuina.

 

Projecte: i29; Fotografia: i29 i Ewout Huibers

Fotografia: Anton Brandl

Projecte: Dietrich I Untertrifaller; Fotografia: Bruno Klomfar

Fotografia: Jan Kulke