Estem d’aniversari: Jòdul fa 30 anys!

El 2022 Jòdul celebra el seu 30 aniversari amb una llarga experiència acumulada i tota la il·lusió posada en un futur ple de reptes. Tenim grans projectes, moltes ganes de seguir trencant esquemes i una idea clara: mantenir-nos fidels als millors materials i al servei que ens caracteritza.

Som una empresa familiar amb les arrels a Taradell. Des de 1992, oferim paviments i revestiments ceràmics, parquets, banys i cuines que combinen a parts iguals qualitat, funcionalitat i estètica. Vam començar amb obra basta i amb els anys ens hem especialitzat en materials per a interiors.

Primera botiga d'elements d'interiorisme Jòdul a Vic

Showroom tècnic Jòdul Lab a Barcelona

Hem crescut i evolucionat, obrint dos espais de referència a Taradell i Barcelona, també treballant en projectes d’àmbit nacional i internacional, però sense perdre de vista els nostres orígens. Conservem intactes els valors que ens han portat fins on som. En el fons seguim sent petits, però amb la capacitat de fer grans coses.

En motiu del nostre 30è aniversari, hem volgut anar un pas més enllà i fer la reforma a casa nostra; aquella que ens permetrà seguir fent front als nous reptes del sector i oferir el millor que tenim.

⁠Tenim impuls i entusiasme pels canvis. Estem creixent, ens adaptem a les noves tendències i necessitats del sector, però seguim sent els de sempre.

Jo, Jòdul 30 anys

 

Aquest mes de juliol hem celebrat, amb família i amics, que fa tres dècades vam començar un projecte apassionant.⁠ Som passió per allò que fem, i ens agrada compartir aquesta passió amb totes les persones que hi formen part i que confien en nosaltres. El material sensible de Jòdul, el de vessant humà amb valor infinit, el formen aquestes persones.

Gran part del nostre equip porta des dels inicis a l’empresa. Aquesta expertesa i alhora familiaritat ens permeten oferir un servei excel·lent amb l’empremta “Jòdul” per la qual tothom ens identifica.

 

⁠La personalitat de Jòdul es transmet en allò que fem i en com ho fem. Qui ens coneix ens reconeix per aquests trets, en gran part lligats al nostre origen, a la forma que tenim d’entendre la vida i les relacions humanes a poblacions petites com Taradell. Per nosaltres, abans que res hi ha les persones. Som així i n’estem orgullosos.

 

Brindem per aquests 30 anys i pels 30 pròxims que vindran!