Maora Ceramic: gelosies amb ànima artesana

Maora Ceramic treballa l’argila natural i utilitza tècniques ancestrals per crear artesania amb ànima que reinterpreta l’art de la ceràmica.

Maora Ceramic crea productes irrepetibles que es distingeixen pel seu caràcter artesanal i únic. A través d’argila natural, reivindiquen la bellesa dels espais quotidians sent fidels a la tradició per crear terracotes pures que fugen de la perfecció i remeten a l’origen de la terrisseria.

Wabi-Sabi i la bellesa de la imperfecció és un concepte fonamental de la cultura japonesa. Aquesta estètica dona cabuda l’imperfecte i incomplet, des de l’arquitectura a la ceràmica

Les gelosies són parets decoratives que tamisen la llum o recobreixen superfícies generant formes singulars que funcionen com una segona pell. Es fan servir per decorar i dividir o delimitar espais, ja que separen ambients alhora que deixen penetrar la llum i l’aire, ja sigui a l’interior o l’exterior dels habitatges o espais comercials.

El format, adaptat al disseny, articula els espais dotant-los de caràcter i elevant el concepte d’arquitectura a una altra dimensió; on l’essència de les formes pren el protagonisme.

Cadascuna de les peces de la gelosia està elaborada amb el mateix procés artesanal que les rajoles. Per aquest motiu, es tracta d’un element arquitectònic únic que posseeix l’autenticitat i la presència de la terracota. Les diferències en color, forma, mida i textura representen propietats singulars característiques de cada rajola. Així, tot i els quatre colors principals: palla, salmó, vermell i magma, cada un dels 15 models és irrepetible i esdevé en tonalitats completament úniques.