Les últimes novetats per un bany de 10

Mai hem d’oblidar-nos del bany quan pensem a remodelar la nostra llar. Es tracta d’un espai íntim i sovint, de relaxació, on els elements juguen una part molt important pel nostre benestar diari. Avui volem portar-vos algunes de les tendències més actuals en decoració i disseny de banys. Preneu nota!

Acabats en fusta

Ja ho comentàvem quan parlàvem de les tendències per aquest 2019. La fusta trepitja fort aquesta temporada i el bany no és una excepció. Tant el mobiliari, com els revestiments o els acabats, aportaran harmonia i una aparença càlida al teu bany.

 

Marbre vetat en blanc i negre

El marbre clàssic, vetat, serà el convidat estrella als banys d’aquesta temporada. Ja sigui en blanc i negre com en altres tonalitats (com els rosats) són totalment tendència el 2019. A més, es recupera la pedra natural tant a parets com a terres.

 

Detalls en negre

Una de les tendències més destacables d’aquest 2019 és incloure aplics i acabats en color negre. Un dels elements més importants són les aixetes en acabats mate o metall. Afegiu altres elements decoratius també en negre per aconseguir un resultat perfecte.

 

Miralls rodons

Les formes geomètriques estan de moda i els miralls rodons encara més. També als banys. Escull un amb el contorn en metall o fusta, i a lluir de bany a Instagram!

 

Tornen les banyeres

Els nostres dia a dia frenètic, ens demanen parar una mica. Que millor manera que fer-ho amb un bany relaxant? Si bé les dutxes són més pràctiques, aquest 2019 recupera el plaer d’un bany d’escuma. I ho fa amb banyeres de formes modernes i actuals, deixant enrere el caire retro.

 

T’agrada el que veus? A Jòdul LAB o Jòdul TARADELL i en tenim molt més materials i fabricants que t’encantaran. Vine a visitar-nos!-nos!