INSPIRA. Nou espai, més Jòdul

Jòdul inaugura un espectacular showroom de 1.500m2 on s'exposen les darreres tendències en materials per a l'arquitectura i l'interiorisme.

El nou showroom, dissenyat per Estudi Nualart juntament amb l’equip de Jòdul, presenta una impressionant zona d’aigües envoltada per onze ambients dissenyats per interioristes i estudis d’arquitectura osonencs. El resultat és un espai inspirador on trobar les últimes tendències del sector.

Jòdul aposta per convertir-se en una prolongació de l'estudi d'arquitectura i interiorisme pel que fa a materials, mostrant al seu espai una àmplia varietat de possibilitats i firmes que oferir als seus clients.

Paviments i revestiments, parquets i fustes, cuines, banys, i materials de construcció, el disseny de la nova exposició es basa en materials càlids i sostenibles que volen aconseguir que el client se senti com a casa. Un espai inspirador i creatiu on arquitectes, dissenyadors, constructors i particulars podran explorar una àmplia gamma de materials de construcció i solucions innovadores per als seus projectes arquitectònics.

Fotografia: Judith Casas

"A través de l'optimització de l'espai, un disseny càlid, línies depurades i una estètica harmoniosa, hem aconseguit el lloc ideal per a inspirar i donar a conèixer les últimes tendències de disseny” — Aman Cabanas, portaveu de Jòdul.

Per tal d’oferir inspiració il·limitada, s’han creat onze ambients de bany que volen funcionar com a marc creatiu i mostrar els materials aplicats en espais reals. Cada zona d’està decorada i dissenyada per transmetre diferents estils i estètiques, el qual permetrà al client visualitzar com els materials s’adapten a diverses propostes de disseny.

Oasi Cromàtic @ Fotografia: Judith Casas

A més a més de ser una exposició on exhibir les principals firmes nacionals i internacionals, el nou espai vol funcionar com a punt de trobada i laboratori d’idees; una plataforma per a la creativitat i la innovació on poder descobrir i compartir inspiració sobre les tendències del sector. Així doncs, a l’igual que a l’exposició Jòdul Lab de Barcelona, s’hi acolliran formacions, xerrades, presentacions i jornades d’afterwork dedicades a potenciar el networking entre clients i donar a conèixer la feina i projectes d’estudis de la zona.