Work & Author x Astet Studio: Inside Leña Marbella

Astet Studio nos adentra en el proyecto LEÑA Marbella, galardonado “Mejor diseño de restaurante del mundo” por los Restaurant & Bar Design Awards 2021.

El jueves 18 de noviembre Jòdul Lab se volvió a convertir en un espacio de conversación. Con Work & Author, Jòdul presenta un nuevo formato de afterwork con el que pretende descubrir proyectos inspiradores de la mano de sus ideólogos.

Leña Marbella

Oscar Engroba i Ala Zureikat

Para la primera edición de este nuevo ciclo, Oscar Engroba y Ala Zureikat, CO-fundadores de Astet Studio nos adentran en el proceso de conceptualización y creación de LEÑA, reconocido como “Restaurante más bonito del mundo” por los Restaurant & Bar Design Awards 2021.

Formes orgàniques i textures vives defineixen un interiorisme que remet a la proposta gastronòmica prima de l’espai: la brasa.

El nou espai culinari dissenyat per al grup Dani Garcia recull l’essència de la primitivitat, del foc i de materials primitius com la pedra i la fusta.

Astet és un estudi multidisciplinari amb seu a Barcelona que destaca per la seva creació d’espais sensorials, a la vegada que sofisticats. En paraules seves, l’objectiu dels seus dissenys es basen en una cerca constant de “l’equilibri entre l’orgànic i el tècnic, la simplicitat i la riquesa, la forma i l’ús.

Oscar Engroba a Jòdul Lab

Work & Author x Astet Studio a Jòdul Lab