Nature Mood: marbre i fusta es fonen en un moodboard creatiu

Tundra, Mountain Peak, Glacier i Rainforest són les superfícies de marbre que Florim presenta amb Nature Mood. Una perspectiva que pretén envair els espais artificials en nom de la natura.

Amb la col·lecció Nature mood de Florim, l’ambient natural envaeix els espais construïts per les persones i entra a casa nostra, convertint-se en part de la manera que tenim de sentir i de viure els ambients. Els paviments i revestiments de parets i decoracions es converteixen en un fons que s’entrellaça en un diàleg de matisos i vetes, i aporten una nova perspectiva a alguns dels paisatges naturals més únics de la Terra.

En línia amb les darreres tendències de l’evolució de l’habitatge, Nature Mood concep la Natura no només com a model, sinó com a veritable mentor i mesura del projecte humà, per comprendre i donar vida a un disseny cada cop més sostenible.

 

De fet, en aquesta col·lecció la natura es converteix en un element actiu de projecte, barrejant una paleta de superfícies amb matisos càlids inspirats en el món del marbre amb la matèria de la fusta, amb vetes netes i minimalistes i nombroses variacions cromàtiques. El resultat és la realització d’espais elegants que flueixen entre l’interior i l’exterior, valorant la presència de llum per donar la sensació d’estar submergits a l’ambient natural en qualsevol moment. Les superfícies de marbre de la col·lecció reinterpreten alguns dels missatges més encantadors i binomis naturals del nostre planeta.