Speed Work Dating amb Mesura i RRIO Arquitectura

El passat dijous 5 de març Jòdul Lab es va tornar a convertir en un espai de trobada per a professionals de l’arquitectura i l’interiorisme en acollir la tercera edició de Speed Work Dating.

Més d’una setantena de professionals del sector de l’arquitectura i l’interiorisme es van donar cita a Jòdul Lab per a conèixer els projectes de dos estudis d’arquitectura de referència: RRIO i Mesura.

 

Entorn la temàtica que abraçava la jornada: “la integració de l’arquitectura en paisatges naturals”, els dos ponents de la nit – Román Sarrió de RRIO i Benjamín Iborra de l’estudi Mesura – van presentar dos projectes amb ànima empordanesa, Sa Riera i Casa Atalaia.

Benjamín Iborra de Mesura

Román Sarrió de RRIO Arquitectura

Les ponències van exposar els reptes i complexitats de concebre una obra arquitectònica en paratges insòlits, i les particularitats a les quals van haver de fer front a l’hora de modular l’entorn i consolidar-lo com un component més de l’obra.

 

La vetllada va comptar amb una il·luminació especial ideada per Krea Lighting, que van configurar una lluminària personalitzada per als col·laboradors de la jornada: Tece i Marazzi.

 

Moltes gràcies als ponents, assistents, col·laboradors i sponsors per ajudar-nos a fer possible una nova edició de Speed Work Dating d’èxit.

 

Vols saber més sobre la tercera edició de Speed Work Dating? Aquí et deixem un petit tast de com va anar la vetllada: